Sisteme antifurt

Ai nevoie de sisteme antifurt ?

Sisteme antifurt

Porţi antifurt adresat în special magazinelor: magazinele cu autoservire, supermarket-urilor, librăriilor, de îmbrăcăminte, încălţăminte, de cadouri, accesorii modă, etc.

Vă ajutăm să vă protejaţi stocul de marfă expus în magazin şi la reducerea semnificativă a pierderilor, care sunt de fapt profiturile dvs. nerealizate.

Componente

În componenţa unui sistem tehnic de detecţie şi alarmare a efracţiei pot fi integrate următoarele echipamente:
 • radioechipament

  Antene antifurt pentru magazine (porţi antifurt)

  Amplasate la ieşiri / intrări din magazine sau imediat după casele de marcat, protejând zona între două antene. Când un produs neachitat trece între antene, este declanşată o alarmă cu semnal sonor şi luminos.

 • bariereinfrarosu

  Etichetele detaşabile şi etichetele autocolante

  Etichetele antifurt autoadezive sunt lipite pe produse, în ochii cumpărătorului par că ar fi etichete normale cu coduri de bare, utilizate la case de marcat. Fiecare etichetă conţine un circuit electronic invizibil, care trecând printre antene antifurt declanşează alarmă dacă nu a fost dezactivată la vânzare. Etichetele autoadezive sunt de unică folosinţă, rămân pe produse şi după vânzare. Etichetele antifurt detaşabile (plastice) sunt prinse de produse în moduri diferite, de cele mai multe ori cu ace de prindere speciale. Toate etichetele detaşabile conţin o bobină, care declanşează alarmă dacă trece printre porţile antifurt. În momentul vânzării trebuie să fie scoase de pe produse. Etichetele detaşabile sunt refolosibile.

 • acumulatori

  Detaşator etichete şi dezactivator etichete

  Dezactivatorul pentru etichete antifurt autoadeziv este amplasat pe casa de marcat, când produsul achitat trece peste ea, dezactivează eticheta, evitând astfel declanşarea alarmei în momentul trecerii între porţile antifurt. Detaşatorul pentru etichete detaşabile este amplasat la casa de marcat, cu ajutorul acestuia se desface eticheta detaşabilă.

Catalog gratuit firme si produse Romania