Automatizari

Automatizări pentru porţi culisante / batante

Automatizarea porţilor este o măsură potrivită atunci când se doreşte modernizarea structurilor de acces existente, fără a se modifica cu nimic aspectul exterior. Este cazul majorităţii construcţiilor vechi, unde instalarea unei porţi cu design modern face adeseori notă discordantă cu restul, astfel că soluţia nu este viabilă. În aceste situaţii singura posibilitate constă în instalarea unor elemente motoare ascunse sau greu vizibile, ataşate de structura iniţială.

Usi garaj sectionale

O simplă activitate, cum este cea de deschidere şi închidere a uşii clasice de garaj, coborârea, urcarea şi iar coborârea din automobil pot deveni corvoade neplăcute atunci când se desfăşoară pe timp de ploaie, frig, întuneric sau după o zi grea de muncă. Însă dacă toate aceste probleme sunt rezolvate pintr-o simplă apasare pe un buton de telecomandă, fără măcăr a coborî din automobil viaţa apare în culori mult mai vii. Garajul este, de cele mai multe ori, cea mai largă intrare în casa dumneavoastră însă, în acelaşi timp şi cea mai vulnerabilă. Dacă sistemul de închidere nu este sigur, garajul este practic cel mai slab punct de intruziune. Uşile de garaj secţionale vă oferă securitatea dorită, prin modul special de fixare în cadru rezistent, ancorat în mai multe puncte şi prin mecanismul special de blocare.

Bariere auto

Barierele electromecanice sunt un element de eleganţă şi siguranţă pentru o serie largă de ansambluri rezidenţiale sau industriale, cum ar fi: parcările publice, parcările particulare, parcările industriale, căile de acces cu trafic limitat cum sunt cele din preajma instituţiilor publice importante sau căile de acces controlat (vămi, porturi, aeroporturi, etc.). Barierele au un sistem de siguranţă avansat, ce previne impactul cu obiectele aflate eventual dedesubt, în timpul coborârii. Gama variată de posibilităţi de montare şi caracteristici tehnice le fac utile acolo unde este nevoie de controlul accesului.

Informatii Utile

Copyright © 2020 Silvtech Solutions. Site realizat de Web Design Bucuresti

Call Now Button