Sisteme de sonorizare

Sisteme de sonorizare

Un sistem de adresare publică este un sistem electronic de amplificare şi distribuţie al sunetului, cel mai simplu sistem de adresare publica este alcătuit dintr-un microfon, un amplificator şi mai multe difuzoare.

Scopul acestor sisteme este sonorizarea ambientală şi a mesajelor de tip anunţ sau urgenţă şi evacuare. Sistemele avansate pot fi integrate cu sisteme de detecţie şi semnalizare incendiu şi permit redarea de mesaje de urgenţă şi dirijare a persoanelor în funcţie de zonele unde s-a detectat incendiul.

Vă oferim soluţii variate, de la echipamente simple pentru scoli, companii sau mici săli de conferinţă până la sisteme complexe pentru centre comerciale sau alte instituţii de dimensiuni medii sau mari.

Cea mai simplă structură a unei instalaţii de sonorizare este compusă din difuzoare, unităţi de putere, surse de muzică (CD/DVD/mp3 player) şi microfoane pentru anunţuri. Se mai pot adăuga microfoane lavalieră sau microfoane cu fir, centrală de gestiune EVAC (evacuare în caz de incendiu) şi alte echipamente audio. Regula de bază este ca sistemul să asigure o acoperire uniformă a sunetului. Se mai numeşte şi sonorizare public address.

Informatii Utile

Copyright © 2020 Silvtech Solutions. Site realizat de Web Design Bucuresti

Call Now Button